Kort lita oppdatering fra Vegas!

I går gikk dagen med til å utforske vidare, og prøvde oss litt utafor the Strip. Vi tok buss til Henderson, der vi fant REI, en sportsbutikk. Den låg i et søtt lite handleområde, der det var både eine og andre å sjå.

Etterkvart som vi vart leide, tok vi oss heim til Hotellet, og derifra vidare til "Stratosphere" - et av dei eldste Casinohotella, som ligg heilt i nord-enden av The Strip. Her såg vi oss litt rundt, og prøvde et par av attraksjonane. Vi tok en sånn sak som slenge oss 40m opp i lufta, som sto på toppen av Bygget. Dvs at vi var på det høgaste punktet vi kan være i Las Vegas uten å flyge :D - Ca 350m opp.

Vi prøvde også "Insanity" - en karusell som står på toppen, der vi blir heisa utafor tårnet og snurra rundt. Veldig morsomt!
Vi fortsatte kvelden på Stratosphere med å ete biff-middag på en restaurant som heitte "Fellinis" - biffen var veldig god, men resten var litt so som so..  Heilt greit måltid!

Vi tok oss en taxi til Fremont street, i downtown Las Vegas. Dette er ei gate der heile taket er ein gedigen skjerm, der dei har ulike ting dei viser. Alt fra reklame til musikkvideoar. Her var det også heilt utrulig mykje liv, og fantastisk mykje rare folk å kike på :D

I dag sto vi opp og møtte Jeff, amerikanaren som Carina gikk på Aconcagua saman med, kona hass og en venn av dei. Veldig trivelig :)

Planen for dagen er å pakke fra oss, so skal vi ut å gå the Strip på nytt, men denne gangen på den sida med alle butikkane :) 
Vi planlegg å teste ut "High Roller" et pariserhjul som er komt opp no i seinare tid, samt kanskje å komme oss innom Madam Tussaud's her.

I kveld tenkte vi å få med oss et siste show, alt etter kva som er ledig - men me har sikta oss inn på "Ka" - et Cirque de Soleil - show. Masse heftige stundts, musikk og lys. Håper vi får oss billettar.

I morgon sjekkar vi ut, og so blir det å bruke dagen til eit eller anna. Flyet vårt går ikkje før nærare 9 om kvelden, så vi har litt tid å slå ihjel i morga også, uten at eg trur det vert et problem. :)